Mijn naam is Evelyn van Vliet. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig osteopaat. Momenteel ben ik verbonden aan het Integraal Gezondheidscentrum “de Vrijstad” in Culemborg. Hiervan ben ik tevens mede-oprichter. 

Naast het werk in mijn praktijk, ben ik betrokken bij het kindercentrum IMC (Integraal Medisch Centrum) te Amsterdam. Naast de behandeling, die doorgaans multidisciplinair van aanpak is worden ook casussen besproken.

Voordat ik de osteopathie ontdekte ben ik ruim 20 jaar als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut MSc werkzaam geweest in zowel een ziekenhuis- als in een particuliere setting. Ik de loop van de tijd merkte ik dat bepaalde klachten met behulp van de fysiotherapie niet verdwenen, maar slechts tijdelijk werden opgelost en ontwikkelde een diepere interesse in het waarom van bepaalde klachten. Osteopathie kwam op mijn pad en heeft mij juist die handvatten en kennis gegeven om ingewikkeldere klachtenpatronen te begeleiden en te behandelen.

Mijn roots liggen in Australië. Ik ben er geboren en als kind opgegroeid. Ik heb gewerkt en gewoond in Utrecht. In 1999 ben ik samen met mijn man en zoon op zoek gegaan naar meer openheid en neergestreken in Culemborg, waar we al 20 jaar met veel plezier wonen. Onze zoon, groot en wijs, is inmiddels uitgevlogen. Ik vind het rivierengebied met zijn open karakter en dynamiek prachtig om door heen te dwalen. Je kan me hier dan ook samen met mijn hond regelmatig tegen komen.